Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2007 | Article | Uitgave 3/2007

Kind & Adolescent Praktijk 3/2007

Geef me de 5

Een praktisch houvast bij de opvoeding en begeleiding van kinderen met autisme

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2007
Auteur:
   

Abstract

Ik weet niet of u thuis zo’n stapel nog-te-lezen heeft. Een bergje interessante artikelen, boeken en dvd’s die u nog moet lezen en/of zien, maar het komt er even niet van. Op mijn stapel lag al een tijdje het boek Geef me de 5. Totdat een moeder me attendeerde op ‘eindelijk een goed leesbaar en praktisch boek over autisme’. Ze vertelde dat ze haar zoon met PDD-NOS veel beter was gaan begrijpen toen zij Geef me de 5 had gelezen. Hupla, boek van de stapel, even een avondje geen tv kijken en gewoon lezen. En na die avond had ik spijt. Spijt dat ik het boek al niet veel eerder van de stapel had genomen!

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2007

Kind & Adolescent Praktijk 3/2007 Naar de uitgave

Article

Grijs