Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | In de etalage | Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013

Gebruik je hoofd, kom in beweging!

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Een mens wordt oud. Rustig aan, dan breekt het lijntje niet… Driewerf nee! Dat zeggen Ard Schenk, Erik Scherder en Dick Swaab. Onder de noemer ‘Het fitte brein’ reist dit illustere drietal het land door om mensen te overtuigen in beweging te komen en te blijven, ongeacht hun leeftijd. Niet alleen voor hun lichamelijke conditie, maar ook voor hun geestelijke gezondheid.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013 Naar de uitgave

Onder de loep

Eeuwig slapen?

Kleinbeeld

Dementelcoach

Doordenker

Persoonlijk