Skip to main content
main-content
Top

03-02-2016 | Fysiotherapie | Nieuws

Segmentaal 3D-flexie belast met fixatie | Video Extremiteiten

380 video’s

Bij het boek Extremiteiten zijn 380 instructievideo’s manuele therapie verschenen. In de instructievideo’s worden de therapieën/oefeningen die in het boek staan beschreven voorgedaan door de auteurs. De meeste video’s zijn bovendien opgenomen in het abonnement BSL Fysiotherapeut Totaal en zijn online te bekijken.

De opbouw van het boek Extremiteiten sluit zo veel mogelijk aan bij de praktijk, door toepassing van het meerdimensionale belasting-belastbaarheidsmodel als basis voor het klinisch redeneren. De beschreven therapieën zijn in hoge mate evidence-based, wat zeker geldt voor de hoofdstukken over de heup- en schouderregio.

Bron: Boek Extremiteiten

Tip

Aanbevolen

2014 | hbo | Boek

Extremiteiten

Manuele therapie in enge en ruime zin

Dit rijk geïllustreerde naslagwerk is alweer de 11de druk en een volledige herziening van de succesvolle voorgaande druk. 

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.


Beeldrechten