Skip to main content
main-content

15-03-2017 | Fysiotherapie | Nieuws

Tijdschrift Podosophia

Het tijdschrift Podosophia richt zich in het bijzonder op podotherapeuten, maar is ook interessant voor de beroepsbeoefenaren van aanverwante disciplines, zoals fysiotherapeuten. De redactie publiceert onder andere artikelen van deskundige podotherapeuten, sportartsen, bewegingswetenschappers, praktijkadviseurs, docenten en (revalidatie)artsen.

​​​​​​​​​​​​​​

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook ruim aandacht voor de specialisaties sportpodotherapie en diabetespodotherapie.

In het vaktijdschrift wordt onder meer aandacht besteed aan:

  • Casuïstiek
  • Artikelen over biomechanica en bewegingsanalyse, innovaties binnen de podotherapie, ondernemerschap en managementzaken
  • Prille ontwikkelingen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de podotherapie
  • Nieuwsberichten die betrekking hebben op podotherapie, aanverwante disciplines en de gezondheidsbranche in het algemeen
  • Ook interessant voor de fysiotherapeut

Voor wie

Podosophia richt zich in het bijzonder op podotherapeuten, maar is ook interessant voor aanverwante disciplines. 

Het tijdschrift verschijn 4x per jaar.

Ga voor meer informatie en voor het afsluiten van een abonnement naar Tijdschrift Podosophia.

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.