Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 10/2017

Tandartspraktijk 10/2017

‘Functie en esthetiek op één lijn brengen’

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2017
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in de gezondheidszorg.

Samenvatting

Oog voor schoonheid kun je tandarts Eric-Jan Royakkers beslist niet ontzeggen, dat is aan zijn praktijk af te zien. Niet alleen aan de sfeer die deze uitstraalt, maar ook aan de foto’s die er hangen. Fotografie is niet alleen zijn passie, maar speelt – samen met video – ook een belangrijke rol in zijn werk. Zijn uitdaging is zijn patiënten bewustmaken van de mogelijkheden die ze hebben om de functie en esthetiek van hun gebit optimaal met elkaar te verbinden. De innovatieve techniek digital smile design speelt daarin een belangrijke rol.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2017

Tandartspraktijk 10/2017 Naar de uitgave

Intercollegiaal online

Advies gevraagd

Intercollegiaal online

Een parodontaal probleem