Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Ureterp rookvrij uit de praktijk | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

Fries dorp Ureterp op weg naar een rookvrije generatie

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteurs:
Annie van Veen, Welmoed Vollema, Hilly ter Veer, Robert van de Graaf
Belangrijke opmerkingen
Annie van Veen, Welmoed Vollema, Hilly ter Veer, Robert van de Graaf Huisartsenpraktijk J.P. Heinstra, Weibuorren 9a, 9247 AX Ureterp: Annie van Veen, praktijkverpleegkundige; Welmoed Vollema, apothekers-/ doktersassistente; Hilly ter Veer, huisarts; Robert van de Graaf, verslavingsarts. Mailadres: ureterprookvrij@ gmail.com. Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Alle kinderen van ‘haar’ dorp rookvrij laten opgroeien: dat was de wens van huisarts Hilly ter Veer. Ze zocht contact met verslavingsarts Robert van de Graaf. Samen besloten ze te gaan voor een rookvrije generatie in Ureterp.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Kennis richtsnoeren

Richtsnoeren

Kennis NHG-standaard acuut hoesten

Uitgelicht: NHG-Standaard Acuut hoesten

Interview hester meindertsma

‘Never a dull moment’ in de polder

Kennisquiz

Weet je dit?

Reflectie nieuwe geneesmiddelen bij dm2

Nieuwe geneesmiddelen bij DM2 : onbekend maakt onbemind?

Floris column

Zelfzorg