Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Lezen/kijken/zoeken | Uitgave 3/2019

TPO - De Praktijk 3/2019

Focus op verandering van gedrag

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2019
Auteur:
Martien Vrolijk
Heleen Ligtelijn is (dieet)psycholoog. Zij begeleidt mensen bij het ontwikkelen van een normaal eetpatroon. Haar behandelwijze is voor een deel gebaseerd op de ervaring die zij opdeed tijdens haar werk in de verslavingszorg. En dat maakt dit leuke, informatieve en toegankelijke boekje zo aantrekkelijk. Het is behalve voor voedingsdeskundigen en diëtisten zeker ook aanbevelenswaardig voor praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners. Het zou evenmin misstaan als niet-verplichte literatuur in de poh/pvh-opleiding. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

TPO - De Praktijk 3/2019 Naar de uitgave

Kennisquiz vragen

Weet je dit?

Journaal

journaal

Redactioneel

Onnodige zorg