Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Cliëntenvoorlichting | Uitgave 4/2014

Psychopraktijk 4/2014

Flow in je werk

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Ed van Sliedregt
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over een probleem, stoornis of behandeling bedoeld voor cliënten en direct betrokkenen. E. van Sliedregt is opleider, integratieve coach en freelance assessor voor het EVC-centrum. Hij is auteur van Succes met je stress: Voorkom een burn-out. Hij verzorgt onder meer kortdurende trainingen in stresshantering (www.​evstrainingencoa​ching.​nl).

Abstract

Flow is inmiddels een veelgebruikt begrip. Mihalyi Csikszentmihalyi, samen met Seligman een van de bedenkers van de positieve psychologie, beschreef het als een intens positieve ervaring die in sterke mate bijdraagt aan ons geluk. Wie begrijpt wat flow is, kan er gericht naar op zoek gaan. In deze bijdrage een aantal tips voor flow in je werk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Psychopraktijk 4/2014 Naar de uitgave

EditorialNotes

Redactioneel