Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Verslaving in de media | Uitgave 1/2014

Verslaving 1/2014

Findings

Tijdschrift:
Verslaving > Uitgave 1/2014
Auteurs:
Dr. Suzan Oudejans, Drs. Masha Spits
Belangrijke opmerkingen
* Dr. S. Oudejans en drs. M. Spits zijn eigenaar van onderzoeksbureau Mark Bench te Amsterdam en gastonderzoeker bij AIAR-AMC. E-mail: suzan.oudejans@markbench.nl, masha.spits@markbench.nl.
Waar moet je nu zijn, als je als uitvoerend professional je kennis over de wetenschappelijke stand van zaken up-todate wilt houden? Je moet wel heel veel losse wetenschappelijke artikelen lezen, wil je op de hoogte blijven van de actuele evidentie voor je praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Tijdschrift Verslaving

Het tijdschrift Verslaving belicht de achtergronden van de dagelijkse beroepspraktijk in de verslavingszorg. Verslaving biedt toegankelijke en gedegen informatie over de preventie, de behandeling en de maatschappelijke opvang van verslaafden. Daarnaast besteedt het aandacht aan de verslavende middelen zelf en aan de omgang met verslaafden.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Verslaving 1/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel

Methodiek in praktijk

ASS en verslaving