Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2020 | Uitgave 10/2020

Een bijna onmogelijke klus
Tandartspraktijk 10/2020

Extraheren kan altijd nog

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2020
Auteurs:
Wouter Sonderen, Stephen Codrington
Belangrijke opmerkingen
Wouter Sonderen, tandtechnicus, is eigenaar van Tandtechnisch laboratorium Sonderen, Winterswijk-Kotten (NL) en Dentallabor Sonderen GmbH in Südlohn-Oeding (D).
Stephen Codrington, tandarts-implantoloog, afgestudeerd in 1990 aan de RU Groningen, is werkzaam in zijn praktijk Tand-ARTs Gorinchem in Gorinchem.

Samenvatting

Dit werkstuk is echt een uitdaging. Door een ernstige beetverlaging die moeilijk gelicht kan worden, is het al heel lastig om de niet gestabiliseerde occlusie ideaal te maken. De stappen die moeten leiden tot een goed passende prothese moeten in een beperkte tijd worden afgerond, want de patiënt woont in het buitenland en is hier slechts tijdelijk. Daarbij is ook nog gekozen voor een immediate telescoopprothese. Een mission impossible?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2020

Tandartspraktijk 10/2020 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

Het virus in de winter