Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Skipr 9-10/2018

01-09-2018 | Reportage

Eten zien als waarde, niet als kostenpost

Auteur: Petri Benschop

Gepubliceerd in: Skipr | Uitgave 9-10/2018

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Bij Zorgwaard gaan ze zeer innovatief met voeding om. De zorgaanbieder zet onder meer een 3D-foodprinter en de huisarchitect van een bekende bierbrouwer in.
Metagegevens
Titel
Eten zien als waarde, niet als kostenpost
Auteur
Petri Benschop
Publicatiedatum
01-09-2018
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Skipr / Uitgave 9-10/2018
Print ISSN: 1876-8695
Elektronisch ISSN: 2211-8772
DOI
https://doi.org/10.1007/s12654-018-0209-2

Andere artikelen Uitgave 9-10/2018

Skipr 9-10/2018 Naar de uitgave

Kort bestek

Kort bestek

Passage

Passage