Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2018 | Uitgave 4/2018

Wordt De Algemeen Practicus Specialist?
Tandartspraktijk 4/2018

Esthetische hoogstandjes: hoe duurzaam?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2018
Auteur:
Ruud Lamp
Belangrijke opmerkingen
Ruud Lamp voerde tot vier jaar geleden een algemene praktijk in Tilburg. Hij is thans gepensioneerd.

Samenvatting

TP fungeert de laatste jaren steeds meer als een soort tandheelkundige atlas waarin de mogelijkheden van de hedendaagse tandheelkunde uitbundig worden geëtaleerd.
Er is dan ook nogal wat in de etalage te zetten. Vooral op het vlak van de ‘supertandheelkunde’ wordt een heel blik opengetrokken, om het eens populair te zeggen. Bouwvallige dentities, renovaties, preventieconcepten, kindertandheelkunde en overige disciplines van het vak, en tot voor kort nog verslaglegging van behandelingen die uit de rails zijn gelopen en de consequenties daarvan. De oorzaak is meestal een combinatie van onvoldoende voorbereiding, onkunde en zelfoverschatting waarin twijfel en overmoed elkaar afwisselen en de behandeling gaan bepalen. De wet van Murphy slaat dan onverbiddelijk toe met paniekgedrag als resultaat. Is TP een vakblad voor specialisten aan het worden?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Tandartspraktijk 4/2018 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Intercollegiaal online

Advies gevraagd!

OriginalPaper

Lichen planus