Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2012 | DE PROMOTIE | Uitgave 9/2012

Tandartspraktijk 9/2012

ERNSTIGE HYPODONTIE

HET GROTE PLEZIER VANMULTIDISCIPLINARITEIT

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2012
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Abstract

Elke tandarts heeft twee tot drie patiënten in zijn praktijkmet ernstige hypodontie: patiënten bij wie aangeboren een aantal tanden en kiezen ontbreken.Marijn Créton onderzocht de afgelopen jaren verschillende aspecten van deze genetische afwijking waarover nog veel valt te ontdekken. Zo onderzocht zijmet verschillende onderzoeksteams de botkwaliteit van deze patiëntengroep, de implantaatoverleving, demogelijkheden voor een vroege diagnose en de genetische achtergronden. Het grote plezier dat Créton beleeft aan demultidisciplinariteit van het werken met deze patiëntengroep spreekt uit haar proefschrift.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2012

Tandartspraktijk 9/2012 Naar de uitgave

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS

OriginalPaper

In verhouding

OriginalPaper

Mondklachten