Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Casus | Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019

Ergotherapie bij thuiswonende ouderen

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2019
Auteur:
Monique van ’t Oever
Belangrijke opmerkingen
Monique van ’t Oever
Ergotherapeut

Samenvatting

Tijdig inschakelen van een ergotherapeut kan ertoe bijdragen dat ouderen langer veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Onderstaande casus beschrijft hoe een ergotherapeutische behandeling eruit kan zien. Om mogelijke herleidbaarheid naar personen te voorkomen, beschrijft ergotherapeut Monique van ’t Oever een deels fictieve casus met problemen die ze zeer regelmatig bij ouderen tegenkomt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019 Naar de uitgave

Uit de Praktijk

De rookvrije straat

Lezen/kijken/zoeken

LEZEN/KIJKEN/ZOEKEN

Kennisquiz

Antwoorden

Journaal

Journaal