Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Uitgave 10/2013

Tandartspraktijk 10/2013

Empathie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2013
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
Arthur van Winsen studeerde filosofie en tandheelkunde. Hij voert thans een algemene praktijk in Leiden.
Als arts of tandarts heb je krachtens je professie een zekere distantie nodig tot het leed van je patiënten. Het gevaar is dat je in de loop der jaren daarin verhardt en geen empathie meer voor hen kan opbrengen. Daarom is het goed om regelmatig zelf een behandeling te ondergaan om te voelen wat je je patiënt allemaal aandoet.
Zo zat ik onlangs aan het eind van de middag in mijn eigen behandelstoel: er moeten een paar vullingen vervangen worden en mijn collega medewerker gaat de behandeling uitvoeren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2013

Tandartspraktijk 10/2013 Naar de uitgave

OriginalPaper

Optimaal composiet

Gewone- en ongewone patiënten

Blaren in de mond