Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

15-07-2021 | Onderzoek | Uitgave 8/2021

Huisarts en wetenschap 8/2021

Elkaar stimuleren in wetenschappelijk onderzoek bij de CWO

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2021
Auteurs:
Gé Donker, Suzanne van de Werff, Kristel van Asselt, Mark Valk, Ellen Kerseboom, Kees de Kock, J. J. Oosterink, L. J. Meijer, S. M. Labots-Vogelesang, M. P. Rümke-Gemmeke
Belangrijke opmerkingen
Donker GA, Van de Werff S, Van Asselt KM, Valk MJ, Kerseboom EM, De Kock CA, Meijer LJ, Oosterink J, Rümke-Gemmeke MP, Labots-Vogelesang SM. Elkaar stimuleren in wetenschappelijk onderzoek bij de CWO. Huisarts Wet 2021;64(8):38-41. DOI:10.1007/s12445-021-1223-y
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven. Alle auteurs zijn lid van de commissie wetenschappelijk onderzoek.

Samenvatting

De in 1957 opgerichte NHG-Commissie Wetenschappelijk Onderzoek (CWO) hield in haar ruim 60-jarige bestaan meer dan 600 maandelijkse bijeenkomsten. Wat droeg de commissie bij aan de ontwikkeling van de huisartsgeneeskunde, wat heeft zij de leden gebracht en wat kan zij betekenen voor de toekomst van de huisartsgeneeskunde? Wij rubriceerden de proefschriften van huidige en voormalige CWO-leden en interviewden een aantal van hen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2021

Huisarts en wetenschap 8/2021 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws