Skip to main content
main-content

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Gerongrafiek | Uitgave 2/2017

Geron 2/2017

eHealth: je gezondheid in een ‘app’ op je mobiele telefoon

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 2/2017
Auteur:
Ellen Dingemans

Samenvatting

Op allerlei gebieden in de zorg vinden enorme technologische ontwikkelingen plaats. Ook daar waar het gaat om communicatie en informatieverzameling. Afspraken met de arts maak je via een website en de applicaties, of ‘apps’, om je gezondheid bij te houden op je mobiele telefoon of tablet schieten als paddenstoelen uit de grond.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

BSL Sociaal Domein

BSL Sociaal Domein is een online platform met daarin de vakbladen die het Sociaal Domein bestrijken. Professionals die werkzaam zijn in het brede werkgebied binnen het Sociaal Domein kunnen in de diverse vakbladen op dit terrein hun achtergrondinformatie vinden.


Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Geron 2/2017Naar de uitgave

Gezondheid & zorg

‘Natuurlijk oud’