Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Thema | Uitgave 2/2017

Geron 2/2017

eHealth: een belofte vol vragen

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 2/2017
Auteur:
Henk Bakkerode
Belangrijke opmerkingen
De auteur dankt dr. Nick Guldemond voor zijn commentaar op een eerder concept.
Over de auteur
Henk Bakkerode is lid van de Raad van Advies van Gerōn

Samenvatting

De zorg in ons land, zeker de ouderenzorg, zal het in de toekomst in hoge mate moeten hebben van de verdere toepassing van ICT. Daarin zullen overheid en samenleving flink moeten investeren. Maar laten we ons eerst goed realiseren welke voorwaarden vooraf vervuld moeten worden wil dit succesvol kunnen zijn. Het blijkt dat partijen bij het toepassen van ICT vaak vooronderstellingen koesteren die we eerst zouden moeten expliciteren. Zeker wanneer daarbij ook belangrijke ethische vragen en dilemma’s aan de orde zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Geron 2/2017 Naar de uitgave

Redactioneel

eHealth