Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Product informatie | Uitgave 10/2013

Tandartspraktijk 10/2013

Efficiënt en betrouwbaar sealen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
De rubriek Productinformatie bevat informatie afkomstig van industrieën en dienstverleners op tandheelkundig gebied. De informatie heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen en innovaties die voor de tandheelkunde interessant kunnen zijn. De inhoud van deze informatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Tandarts- Praktijk en wordt verzorgd door de uitgever.
Contactpersoon voor deze rubriek is Frans Vossenaar, tel. 06- 22547741. Productinformatie (800 woorden, voorzien van enkele afbeeldingen) kan worden verzonden naar <f.vossenaar@bsl.nl>.
De uitgever behoudt zich het recht voor inzendingen te bewerken, in te korten of te weigeren.
Dit artikel is afkomstig uit Die Zahnarztwoche, DZW, editie 14/13 d.d. 03-04-2013. De auteur is dr. Markus Firla tandarts te Hasbergen-Gaste (D).
Voor de duurzame cariëspreventieve werking van fissuursealings is het cruciaal dat de verzegelde fissuren langdurig van de bacteriële plak worden afgesloten. Om dat te kunnen bereiken is het doorslaggevend dat de materialen voor deze preventieve behandeling gemakkelijk voor de behandelaar en zonder stress voor het jonge patiëntje te verwerken zijn. Als de sealing zelf ook nog bescherming tegen cariës biedt, is het helemaal ideaal.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2013

Tandartspraktijk 10/2013 Naar de uitgave

OriginalPaper

Optimaal composiet

Product nieuws

Product nieuws

Feedback post

Ordenen helpt