Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | Boekbespreking | Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006

Effectieve communicatie in de praktijk

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2006
Auteur:
Dr. R. C. Gorter

Samenvatting

Uitgeverij Quintessence is een serie tandheelkundige boeken gestart onder de noemer Quintessentials for General Dental Practitioners. De serie, die in totaal vijftig delen gaat beslaan, is voor het grootste deel inmiddels leverbaar. De onderwerpen die in de delen aan de orde komen, beslaan inderdaad een groot aantal van de essentiële onderdelen van de algemene tandheelkundige praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006 Naar de uitgave

Lezers reageren

Marktwerking TPSP

Endodontologie

Een laterale laesie