Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk

2013 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Eetgewoonten in nederland en nieuwe voedingsnormen

Auteur: Pauline Vermeer-Bruist

Gepubliceerd in: Compendium dieetproducten en voedingssupplementen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Eetgewoonten in Nederland laten te wensen over. Nederlanders gebruiken een voeding met de verkeerde samenstelling. Hierdoor leven we gemiddeld twee jaar korter. Dat zijn de belangrijkste conclusies van het rapport

Ons eten gemeten

. Dit rapport geeft voor de eerste keer in Nederland een totaaloverzicht van de beschikbare kennis op het gebied van de voedselconsumptie, de voedselveiligheid, en de gevolgen voor de gezondheid op langere termijn.

Metagegevens
Titel
Eetgewoonten in nederland en nieuwe voedingsnormen
Auteur
Pauline Vermeer-Bruist
Copyright
2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9832-4_3