Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Journaal | Uitgave 1/2014

TPO - De Praktijk 1/2014

Eerste symposium POH-ggz

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Uit bezuinigingsoogpunt wordt geestelijke gezondheidszorg (ggz) in ruime mate gedelegeerd aan de huisarts. De specialistische zorg in de tweede lijn is daarmee behoorlijk afgeslankt. Gelukkig hebben we de praktijkondersteuner- ggz, die de huisarts ondersteunt. Deze ‘nieuwe’ beroepsgroep timmert steeds meer aan de weg: begin 2013 werd een landelijke vereniging POH-ggz opgericht en in november vond haar eerste symposium al plaats.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

TPO - De Praktijk 1/2014 Naar de uitgave

Weet je dit ?

Vragen