Skip to main content
main-content
Top

16-06-2015 | Nieuws

Eerste masters in oncologiefysiotherapie studeren af

De eerste zestien masters in de oncologiefysiotherapie studeren dinsdag 16 juni af bij Avans+. Dit zijn volgens de onderwijsinstelling de eerste personen in Nederland die de titel MSc in Oncologiefysiotherapie mogen dragen. Zij zijn de voorlopers in deze nog jonge, erkende specialisatie binnen de fysiotherapie. Alle afstudeerders presenteren en verdedigen ieder hun eigen afstudeeronderwerp.

De masters in de oncologiefysiotherapie hebben tijdens hun opleiding adequate, specialistische kennis en vaardigheden opgedaan die van belang zijn voor het onderzoeken en behandelen van hun patiënten. Volgens Avans+ komen de inspanningen die de afgelopen jaren zijn gedaan niet alleen ten goede van de afgestudeerden zelf, maar ook van het vak (oncologie) fysiotherapie. Ook dit wordt op een hoger plan gebracht door alle projecten waaraan de deelnemers invulling hebben gegeven tijdens de opleiding.

 

Bron: Avans+

 

Lees meer in BSL Fysiotherapeut Totaal >>

 

 

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.