Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | In de etalage | Uitgave 3/2014

Denkbeeld 3/2014

Eerste hulp bij reflectie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2014
Auteurs:
Evi Eerdekens, Leen Plessers
Belangrijke opmerkingen
Tekst Evi Eerdekens en Leen Plessers
Beeld WZC Sint-Jozef
Evi Eerdekens en Leen Plessers zijn respectievelijk afdelingsverantwoordelijke en animatieverantwoordelijke bij WZC Sint-Jozef te Neerpelt.
Meer informatie: evi.eerdekens@sintjozefneerpelt.be.
De reflectietool kan besteld worden via: Ingrid.Dreessen@khlim.be.

Samenvatting

Af en toe eens stilstaan bij wat je doet en waarom, niet blijven hangen in vaste patronen… We weten allemaal wel dat het goed is, maar hoe krijg je zo’n proces op gang? Aan de Katholieke Hogeschool Limburg (KHLim) is een tool ontwikkeld om op een gestructureerde manier met medewerkers te reflecteren op de eigen zorgpraktijk en de manier waarop men mensen met dementie bejegent.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Denkbeeld 3/2014 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Een mooi einde