Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Redactioneel | Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015

Eerlijk zijn loont

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2015
Auteur:
Hugo van Waarde
Belangrijke opmerkingen
Hugo van waarde adjunct-hoofdredacteur
Hugo van Waarde is adjuncthoofdredacteur van Denkbeeld; hij is zelfstandig werkzaam als adviseur en trainer in de zorg voor mensen met dementie.

Samenvatting

De laatste paar maanden heb ik in allerlei zorginstellingen met familieleden, zorgmedewerkers en behandelaren gesproken. Een onderwerp dat daarbij steeds weer de kop opstak, was het ‘managen van de verwachtingen van familieleden’. Blijkbaar hebben familieleden het idee dat medewerkers een soort superhelden zijn die niet alleen zorg en begeleiding bieden, maar ook het levensgeluk van hun dierbare kunnen herstellen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015 Naar de uitgave

Kort nieuws

Mars en pluto

In de etalage

Nu ook bij u thuis