Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Praktijkvoorbeeld | Uitgave 4/2014

Standby 4/2014

Eenvoud als basis voor goede infectiepreventie voor preventieassistenten

Waarom moeilijk doen als makkelijk beter is?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2014
Auteur:
Dorothé Voet
Belangrijke opmerkingen
Dorothé Voet, tandarts
Dit bewerkte artikel is eerder geplaatst in het Nederlands Tijdschrift voor Mondhygiëne 2013-5.

Sammenvating

In dit artikel staat de eenvoud in denken en doen centraal als het gaat om goede infectiepreventie voor (preventie)assistenten. Aan de hand van een aantal oneliners worden basisprincipes aangereikt die direct zicht geven op mogelijke verbeterpunten in je praktijkvoering. Het implementeren van de noodzakelijke wijzigingen in denken, handelen en gebruikte materialen zal bij stapsgewijze invoering niet alleen eenvoudig, maar ook een vereenvoudiging zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Standby 4/2014 Naar de uitgave