Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 3/2020

Tandartspraktijk 3/2020

Een unieke patiëntenpopulatie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2020
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in gezondheidszorg.

Samenvatting

Lourens Wisse heeft naast zijn werk als opleider en tandarts algemeen practicus decennialang een bijzondere patiëntengroep behandeld: tbs’ers. Bijzonder niet alleen vanwege hun levenswandel, maar ook in die zin dat goede tandheelkunde voor hen een belangrijke rol speelt in het goed kunnen terugkeren in de samenleving. Dat de ruimte om hun goede mondzorg te bieden nu zo beperkt is, is hem dan ook een doorn in het oog.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2020

Tandartspraktijk 3/2020 Naar de uitgave

Column

Fiction!

Boeken

Boeken