Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | Uitgave 7/2018

Een dahl-frame biedt uitkomst
Tandartspraktijk 7/2018

Een traumatische palatumbeet

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2018
Auteur:
Hans van Pelt
Belangrijke opmerkingen
Dr. Hans van Pelt is restauratief tandarts en EPA-erkend prosthodontist.

Samenvatting

Een patiënt wordt verwezen voor behandeling van de diepe beet. Er is sprake van slijtage in het bovenfront, een groot centraal diasteem en de wens om in de zijdelingse delen de diastemen te sluiten met vaste voorzieningen. De patiënt wil onder geen beding een orthodontische behandeling met vaste apparatuur. Na een paar jaar ‘pappen en nathouden’ blijkt een Dahl-frame in combinatie met een eenvoudige orthodontische behandeling binnen 6 maanden de oplossing voor dit probleem te bieden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2018

Tandartspraktijk 7/2018 Naar de uitgave