Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Boeken | Uitgave 8/2010

Huisarts en wetenschap 8/2010

Een praktisch boek

Beenhakker EAC, Schers HJ (redactie). Probleemgeoriënteerd denken in de huisartsgeneeskunde. Een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek. Utrecht: de Tijdstroom, 2010. 284 pagina's, € 47,00. ISBN 987-90-5898-109- 7.

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Doelgroep Studenten geneeskunde, aios huisartsgeneeskunde en huisartsen.
Inhoud Het boek toont een dwarsdoorsnede van de problematiek die de huisarts in zijn spreekkamer ziet. Het beschrijft in 29 hoofdstukken veelvoorkomende klachten in de huisartsenpraktijk. Ieder hoofdstuk bevat een casus die uitgaat van de klachten waarmee de patiënt bij de huisarts komt. Dat stimuleert het diagnostische en therapeutische denkproces van de lezer. De opbouw van de hoofdstukken is praktisch en eenduidig. Het gebruik van casuïstiek maakt het boek makkelijk leesbaar en onderhoudend. Ook zijn de hoofdstukken goed los van elkaar te lezen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Huisarts en wetenschap 8/2010 Naar de uitgave