Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2012 | Forum | Uitgave 3/2012

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 3/2012

Een Ontwikkelingsmodel voor Ketenzorg

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 3/2012
Auteur:
Mevr. dr. Mirella Minkman
Belangrijke opmerkingen
Programmaleider Kwaliteit en Innovatie in de Ouderenzorg/Onderzoeker ketenzorg
Met het grote aantal ouderen en chronisch zieken in ons land is de behoefte aan meer zorg en ook meer diverse zorg per mens allang geen verrassing meer. Wanneer je de pech hebt dat je getroffen wordt door bijvoorbeeld een beroerte, hoop je toch dat de diverse spelers die bijdragen aan jouw zorg en revalidatie onderling communiceren en afstemmen. En samenwerken, ook als ze werkzaam zijn bij verschillende zorgaanbieders. Vraag aan patiënten wat ze belangrijk vinden en hun antwoorden zullen dit bevestigen. Ketensamenwerking is hiervoor een veelgebruikte aanpak. Geen wonder dus dat er in de afgelopen decennia talloze keteninitiatieven en netwerken zijn gestart en opgetuigd. Maar gebeurt dat altijd wel succesvol? Want waar begin je en wat doe je als het stagneert in de keten of in de samenwerking? Hoe geef je effectief richting aan de ketensamenwerking en boek je resultaat?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2012

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 3/2012 Naar de uitgave