Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | restauratieve tandheelkunde | Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009

Een ongeluk zit in een klein hoekje …

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2009
Auteur:
Marco Gresnigt
Belangrijke opmerkingen
tandarts

Samenvatting

Er gebeuren heel wat ongelukken in de zomer. In Drenthe (waar ik woon) zijn trampolines erg geliefd onder de kinderen, maar die veroorzaken wel veel dentale trauma's. Ook skaten, zwemmen en fietsen kunnen lelijke fracturen veroorzaken. De tandarts moet dan de juiste beslissing nemen als het gaat om de vraag hoe de tand weer effectief en esthetisch in de oorspronkelijke vorm en kleur te restaureren is. In veel van de gevallen gaat het gelukkig maar om een klein stukje dat van de tand(en) is afgebroken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009 Naar de uitgave

verzekeringsstatistiek

De denkfout over het gemiddelde