Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2006 | Journaal | Uitgave 4/2006

Huisarts en wetenschap 4/2006

Een gezonde levensstijl is vooral keurig

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 4/2006
Auteur:
   

Samenvatting

Keurig is gezond, daar is steeds meer bewijs voor. Beperk je drankgebruik, het aantal sekspartners en de hoeveelheid mayonaise en je zult een lang leven hebben. Mocht je al aan het begin van je leven niet al vertraging willen oplopen in het streven naar een lang leven, begin dan als adolescent niet aan tongzoenen met vele partners en ga naar de kerk. Tongzoenen met meerdere partners gaat gepaard met meer kans op meningokokkenmeningitis, kerkbezoek met minder.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2006

Huisarts en wetenschap 4/2006 Naar de uitgave