Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2016 | Uitgave 11/2016

Skipr 11/2016

Een gezond restaurant

Vanuit een nieuw concept!

Tijdschrift:
Skipr > Uitgave 11/2016
Auteurs:
Nico Schokker, Anneke Nijhoff
Belangrijke opmerkingen
Nico Schokker planontwikkelaar
Anneke Nijhoff conceptontwikkelaar wonen & services

Samenvatting

Samen eten is voor veel ouderen een belangrijk sociaal moment van de dag, zeker als men minder mobiel is en vanwege gezondheidsredenen woont in een geclusterde woonvorm. Dit is ook een van de redenen waarom veel (intramurale) zorgorganisaties beschikken over restauratieve voorzieningen. De veranderingen binnen de zorg, waaronder de extramuralisering van de lichte zorg en de nieuwe leveringsvormen binnen de Wlz, vragen om het herdefiniëren van het concept rondom eten en drinken en zeker van de huidige restauratieve voorzieningen. Een uitdagende opgave die vraagt om een totaal andere manier van denken. Zou de sector V&V daarbij kunnen leren van andere sectoren en nieuwe startups?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Dit product is nog niet beschikbaar met een online abonnement

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2016

Skipr 11/2016 Naar de uitgave

Report

Passage

OriginalPaper

Boeken