Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Skipr 11/2016

01-11-2016

Een gezond restaurant

Vanuit een nieuw concept!

Auteurs: Nico Schokker, Anneke Nijhoff

Gepubliceerd in: Skipr | Uitgave 11/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Samen eten is voor veel ouderen een belangrijk sociaal moment van de dag, zeker als men minder mobiel is en vanwege gezondheidsredenen woont in een geclusterde woonvorm. Dit is ook een van de redenen waarom veel (intramurale) zorgorganisaties beschikken over restauratieve voorzieningen. De veranderingen binnen de zorg, waaronder de extramuralisering van de lichte zorg en de nieuwe leveringsvormen binnen de Wlz, vragen om het herdefiniëren van het concept rondom eten en drinken en zeker van de huidige restauratieve voorzieningen. Een uitdagende opgave die vraagt om een totaal andere manier van denken. Zou de sector V&V daarbij kunnen leren van andere sectoren en nieuwe startups?

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Dit product is nog niet beschikbaar met een online abonnement

Metagegevens
Titel
Een gezond restaurant
Vanuit een nieuw concept!
Auteurs
Nico Schokker
Anneke Nijhoff
Publicatiedatum
01-11-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Skipr / Uitgave 11/2016
Print ISSN: 1876-8695
Elektronisch ISSN: 2211-8772
DOI
https://doi.org/10.1007/s12654-016-0133-2