Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Verslag | Uitgave 6/2017

Standby 6/2017

Een geslaagde en zeer informatieve Standbydag 2017

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 6/2017
Auteur:
Elly Hogeveen

Samenvatting

Zo’n 500 enthousiaste tandarts-,preventie-, orthodontie-, balieassistenten en praktijkmedewerkers zijn op deze vrije zaterdag afgereisd naar het Beatrix Theater in Utrecht. De presentatie op deze 31e Standbydag is in handen van Marloes den Heijer, teambuilder voor tandartspraktijken. Met haar bedrijf Passie in Praktijk ondersteunt zij praktijken op het gebied van communicatie en organisatie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

Standby 6/2017 Naar de uitgave

Boekbespreking

Allemaal mensen 2.0