Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2014 | Uitgave 5/2014

Tandartspraktijk 5/2014

Een dure oorvijg

Rechtstandheelkunde

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2014
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.
De uitspraak van de rechtbank in deze zaak is na te lezen via: http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBROT:2014:2302

Samenvatting

Een voetganger stapt het zebrapad op. Stoppen, is de reactie van een vrouwelijke automobilist. Misschien een ietsepietsie abrupt, wel bijtijds om de voetganger veilig te laten oversteken. Boem! Vanachter wordt de automobiliste aangereden. Even verderop zet zij haar auto langs de kant van de weg. Met de verzekeringspapieren in de hand stapt zij uit om de schade te regelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2014

Tandartspraktijk 5/2014 Naar de uitgave

Product informatie

Fact file: XENO®Select

OriginalPaper

Noodkronen

Redactioneel

NZa