Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | In de etalage | Uitgave 4/2017

Denkbeeld 4/2017

Een dagje aan het strand Maar dan het hele jaar door

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2017
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
Voor meer informatie over de snoezelactiviteiten van Ilse Achterberg: www.worldwidesnoezelen.nl .

Samenvatting

Zes jaar geleden bezocht snoezelexpert Ilse Achterberg een beurs waar zij een strandkamer ontdekte die ontwikkeld was voor de wellness-sector. ‘Zoiets moeten we ook hebben voor ouderen met dementie,’ dacht ze meteen. Inmiddels is de kamer gerealiseerd in het Amsterdamse zorgcentrum Vreugdehof. Redacteur Theo Royers ging erheen voor een dagje indoor strand.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Denkbeeld 4/2017 Naar de uitgave

Hartenkreet

Wel of niet