Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2014 | Forum | Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014

Een beweging naar voren, zonodig met stemverheffing

Reactie op Verheij en Ten Hoopen

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 3/2014
Auteur:
Ariëlle de Ruijter
Belangrijke opmerkingen
a. de ruijter is voorzitter van de Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie, directeur van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, vrijgevestigd orthopedagoog/gz-psycholoog en psychotherapeut. E-mail: a.deruyter@kenniscentrum-kjp.nl; website: http://blogs.kenniscentrum-kjp.nl/arielle-de-ruijter .

Samenvatting

Een sympathiek betoog in het vorige nummer van dit tijdschrift, ‘Accommodeer, zie uw kansen, bij de transitie van de jeugd-ggz’, door onze Rotterdamse collega’s Fop Verheij en Leontiene ten Hoopen. En ook nog niet van de minste: Verheij is hoogleraar kinder- en jeugdpsychiatrie en lidspecialist, opleider en supervisor van de Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP), waarvan ik nu een tijdje voorzitter mag zijn. Nu ik dit schrijf is de Jeugdwet al lang en breed door de Eerste Kamer en ja, ik ben het met hen eens: we moeten hard aan de slag met de transformatie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014 Naar de uitgave

Abstract

Summaries

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Artikelen

Inleiding