Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Uitgave 6/2014

Denkbeeld 6/2014

Een andere weg inslaan

De doodlopende route van inspectie en zorgverzekeraars

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2014
Auteur:
Ronald Geelen
Belangrijke opmerkingen
Ronald Geelen is psycholoog; voor reacties: ronaldgeelen@kpnmail.nl.

Samenvatting

Minder handen aan het bed en meer achter de pc. Dat is een van de trends die Ronald Geelen signaleert in de zorg. Regeldruk en bureaucratie zetten de toon en wie niet aan de oekazes van inspectie en zorgverzekeraars voldoet, eindigt aan de schandpaal. Een hartstochtelijk pleidooi voor meer ruimte voor werkelijk contact met de cliënt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Denkbeeld 6/2014 Naar de uitgave

Ontmoeting

De schimmen

Dementie in de film

Feit en fictie