Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Ingezonden | Uitgave 3/2014

Huisarts en wetenschap 3/2014

E-health-interventie in de eerste lijn

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 3/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Jolanda Menting, projectmanager, J-P Kleijne, huisarts, Marjoleine Albarda, praktijkondersteuner, Lisette van Gemert, PoZoB en universitair hoofddocent, Saskia Akkersdijk, onderzoeker Universiteit Twente, Bart Brandenburg, arts, Medicinfo.

Samenvatting

Terecht stellen Drost et al. dat e-health-interventies een integraal onderdeel moeten vormen van de behandeling in de eerste lijn.1 Hun constatering dat deze programma’s niet bestaan is echter onjuist.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Huisarts en wetenschap 3/2014 Naar de uitgave