Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Uitgave 5/2015

Psychopraktijk 5/2015

E-health attitudelijst: wat drijft de behandelaar?

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2015
Auteurs:
Drs. Janneke Aerts, Dr. Arno van Dam
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.E.M. (Janneke) Aerts is gz-psycholoog i.o. tot klinisch psycholoog, GGZ Westelijk Noord Brabant, j.aerts@ggzwnb.nl.
Dr. A. (Arno) van Dam is klinisch psycholoog, GGZ Westelijk Noord Brabant en Tranzo, Tilburg University, a.vandam@ggzwnb.nl.

Samenvatting

E-health wordt in de geestelijke gezondheidszorg nog beperkt toegepast. De attitude van hulpverleners tegenover e-health lijkt daarin een rol te spelen. De eerste resultaten van een verkennend onderzoek waarin de recent ontwikkelde e-health attitudelijst is uitgetest, worden in dit artikel beschreven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Psychopraktijk 5/2015 Naar de uitgave

Rechten en plichten

Ongeboren uit huis