Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Gesignaleerd | Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010

Dvd-box: Schema Therapy. Working with modes

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Deze dvd-box werd door Remco van der Wijngaart en David Bernstein uitgebracht met als doel te laten zien hoe allerlei methoden en technieken van schematherapie toegepast kunnen worden in de behandeling van verschillende persoonlijkheidsstoornissen. Thema van de dvd-box is het werken met modi. De scènes illustreren de straffende ouder, de beschermer, het razende kind, het kwetsbare kind en de gezonde volwassene aan de hand van delen van therapiesessies.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel

Cliëntenvoorlichting

Groepsschematherapie