Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2021 | Out of the box (51) | Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021

Dubbel bleken duurt geen weken

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2021
Auteur:
Laura Voogt
Belangrijke opmerkingen
Auteur
Laura Voogt studeerde in 2016 in Groningen af als tandarts en werkt momenteel in Rotterdam en in Koog aan de Zaan. Zij volgt de opleiding tot restauratief tandarts (NVVRT).

Samenvatting

Een 38-jarige man wordt verwezen door de tandarts met een verkleurd avitaal frontelement. Meneer wil er nu wel eens iets aan gedaan hebben. Kunnen we een avitaal element op een veilige manier sneller en mooier bleken? Een truc uit de oude doos.1

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021 Naar de uitgave

Casus restauratieve tandheelkunde

Patiënt in zijn element

Inzicht in ondersteuningsbehoefte voor zorgverleners

Het autismepaspoort