Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | endodontologie | Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010

Drie keer is scheepsrecht

Chirurgie als aanvulling op endodontische revisie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2010
Auteur:
Michiel de Cleen
Belangrijke opmerkingen
tandarts-endodontoloog
Het merendeel van de behandelingen door tandarts-endodontologen is herbehandelingen: revisies. Afhan-kelijk van de praktijk maken die tussen de 60 en 80 procent uit van alle behandelingen. Onderzoeksresultaten laten goede uitkomsten zien van herbehandelingen, en de ervaringen in de Nederlandse endodontische praktijken onderstrepen deze. Toch blijkt aanvullende chirurgische behandeling soms noodzakelijk. In deze bijdrage zo’n praktijkgeval.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010 Naar de uitgave

agenda

agenda

parodontologie

Orale lichen planus