Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Column | Uitgave 7/2014

GZ - Psychologie 7/2014

Down Under: That’s my blood

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 7/2014
Auteur:
Arianne Struik
Belangrijke opmerkingen
Arianne Struik, ontwikkelingspsycholoog/systeemtherapeut, Australië

Samenvatting

Een paar weken geleden kwam de achtjarige Greg bij mij voor een EMDR-behandeling. Maar in plaats van alleen hem te treffen, kwamen er eerst drie frisgewassen, donkerbruine peuters met grote ogen en lange wimpers, en met minirugzakjes op hun rug, mijn spreekkamer binnen gewandeld. Joyce, de nicht van Greg’s vader waar Greg nu woont, volgde met een tas vol pakjes drinken en een tussendoortje. Ze verontschuldigde zich dat ze de jongens had meegenomen, maar ze had geen oppas. Tja, en nu?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2014

GZ - Psychologie 7/2014 Naar de uitgave