Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Column | Uitgave 3/2018

GZ - Psychologie 3/2018

Down Under: postorderbruiden

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 3/2018
Auteur:
Arianne Struik
Belangrijke opmerkingen
Gz-psycholoog Arianne Struik is directeur van het Institute for Chronically Traumatized Children (ICTC) in Scarborough (Perth, West- Australië) dat gespecialiseerd is in de behandeling van getraumatiseerde kinderen en hun families. Ze is auteur van het boek Slapende Honden? Wakker maken! Als ‘flying psych’ behandelt ze getraumatiseerde kinderen en volwassen in afgelegen gebieden.

Samenvatting

Eens in de zoveel tijd komt Tony weer eens bij me binnenstappen. Sinds hij zijn zoon drie jaar geleden verloor, is hij aan lagerwal geraakt. Hij heeft een enorme bierbuik, zijn kleren zijn vies, zijn haren ongewassen en hij ruikt, maar toch heb ik een zwak voor hem. Hij worstelt nog steeds met zijn ex, zegt hij, want ze dringt zich aan hem op.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

GZ - Psychologie 3/2018 Naar de uitgave

Nieuws uit de wetenschap

Nieuws uit de wetenschap

In de praktijk

Blog: vervloekt