Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | Column | Uitgave 7/2015

GZ - Psychologie 7/2015

Down Under: Pech

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 7/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
GZ-psycholoog Arianne Struik is redactielid van het magazine GZ-Psychologie. Ze woont en werkt in Australië en is directeur van het Institute for Chronically Traumatized Children (ICTC) in Scarborough (Perth, West- Australië), een instituut dat gespecialiseerd is in de behandeling van getraumatiseerde kinderen en hun families.

Samenvatting

Een collega-psycholoog uit Australië belde me onlangs voor een advies over de veertigjarige Nicole, één van zijn patiënten, en toevallig was ik net voor een paar patiënten in zijn regio ingevlogen als traumapsycholoog. Drie jaar geleden had ze een auto ongeluk gehad waarna het bergafwaarts ging en ze voor zes weken werd opgenomen in een psychiatrische kliniek, resulterend in een cocktail van medicatie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2015

GZ - Psychologie 7/2015 Naar de uitgave