Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Column | Uitgave 5/2017

GZ - Psychologie 5/2017

Down Under: Moederdag

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 5/2017
Auteur:
Arianne Struik
Belangrijke opmerkingen
Arianne Struik
Gz-psycholoog Arianne Struik is directeur van het Institute for Chronically Traumatized Children (ICTC) in Scarborough (Perth, West- Australië) dat gespecialiseerd is in de behandeling van getraumatiseerde kinderen en hun families. Ze is auteur van het boek Slapende Honden? Wakker maken! Als ‘flying psych’ behandelt ze getraumatiseerde kinderen en volwassen in afgelegen gebieden.
Multi System Therapy Child Abuse and Neglect is een intensief behandelprogramma voor gezinnen waarin kindermishandeling en ver waarlozing spelen en uithuisplaatsing van kinderen dreigt.

Samenvatting

Een half jaar geleden kreeg ik een mail met de vraag of ik het moeilijkste meisje van Nieuw-Zeeland wilde behandelen, veertien jaar en erg agressief.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

GZ - Psychologie 5/2017 Naar de uitgave

Rechten en plichten

Tuchtrecht over de grens

OriginalPaper

Gesignaleerd