Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Column | Uitgave 4/2016

GZ - Psychologie 4/2016

Down Under: de oogarts

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 4/2016
Auteur:
Arianne Struik
Belangrijke opmerkingen
Gz-psycholoog Arianne Struik is redactielid van GZ-Psychologie. Ze woont en werkt in Australië en is directeur van het Institute for Chronically Traumatized Children (ICTC) in Scarborough (Perth, West- Australië), een instituut dat gespecialiseerd is in de behandeling van getraumatiseerde kinderen en hun families.

Samenvatting

De screening van pleegouders is in Australië niet bepaald streng en ze krijgen een fikse vergoeding voor hun pleegkinderen. In de behandeling van die pleegkinderen kom ik soms de vreemdste mensen tegen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

GZ - Psychologie 4/2016 Naar de uitgave