Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | congresverslag | Uitgave 10/2017

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 10/2017

Don’t burn-out!

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 10/2017
Auteurs:
Marleen Lammers, Fenne deKok

Samenvatting

Dit jaar organiseerde het A(N)IOS Netwerk het congres in samenwerking met JONG@UWV en CNV Jongeren. Centraal in dit symposium stond het bespreekbaar maken van de oorzaken en gevolgen van stress en burn-outklachten onder jongvolwassenen op de arbeidsmarkt. Fenne de Kok, bestuurslid A(N)IOS Netwerk: ‘Als jong medisch professional binnen het vakgebied “arbeid en gezondheid” ben je enerzijds beroepsmatig regelmatig met dit onderwerp bezig, anderzijds moet je je eigen risico’s op het ontwikkelen van een burn-out niet vergeten. Het is een mooie kans om in samenwerking met CNV Jongeren en JONG@UWV een congres te organiseren gericht op de jonge professional, waar sprekers beide kanten belichten.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2017

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 10/2017 Naar de uitgave

van de verenigingen

van de verenigingen