Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2021 | Kennistoets Tandtechniek | Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021

Doe méér met POM

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2021
Auteur:
Paul Goedegebuure
Belangrijke opmerkingen
Auteurs
Paul Goedegebuure (1955) is tandtechnicus en eigenaar van Goedegebuure Tandtechniek. Hij is breed geïnteresseerd in tandheelkunde en tandtechniek en organiseert tandheelkundige nascholing genaamd ‘College door Collega’s’ en ‘Tandheelkunde up-to-date Maastricht’.

Samenvatting

Polyoxymethyleen is een materiaal met prettige eigenschappen en lijkt veelbelovend omdat er talloze toepassingen mee mogelijk zijn. U bent vast al eens met dit materiaal in aanraking geweest omdat er in de implantologie onderdelen van gemaakt werden en worden - 40 jaar geleden en nu nog steeds. Misschien zegt de term ‘POM-schroefjes’ uit het oude IMZ-verleden sommigen van u wel iets?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2021

Tandartspraktijk 3/2021 Naar de uitgave

Column

Bore-out

Nieuws

Nieuws

Casus Gnathologie/restauratieve tandheelkunde (deel 2)

Als kauwen en lachen weer mogelijk is

Casus Prothetische tandheelkunde

Kokhalsproblematiek? Scannen!

Casus restauratieve tandheelkunde

Patiënt in zijn element